Impresum

Autorska prava
Objave na ovim stranicama podležu švajcarskom zakonu o autorskim pravima. Za doprinose trećih strana odgovorne su same treće strane. Umnožavanje, uređivanje i bilo kakva upotreba van granica autorskog prava zahteva pisanu saglasnost operatera web stranice ili samog autora. Preuzimanje i kopiranje je dozvoljeno samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu.

Izjava o odricanju odgovornosti za sadržaj
Informacije na ovoj web stranici su opšte i informativne prirode. Sadržaj ovih stranica pažljivo se proverava. Za tačnost, potpunost ili blagovremenost sadržaja ne preuzima se nikakva odgovornost. Sam autor odgovara za sadržaj profila, uključujući i slike.

Izjava o odricanju odgovornosti za spoljne linkove
Spoljni linkovi vode do sadržaja provajdera trećih strana. Za ove sadržaje odgovorni su provajderi. Spoljni linkovi su označeni kao takvi; ako primimo obaveštenje o prekršaju, ti linkovi biće odmah uklonjeni.

Veb lokaciju bezposvecenosti.com pruža Dateblaster AG sa sedištem u Zugerstrasse 6, 6330 Cham, Switzerland. Dateblaster AG je registrovano sa komercijalnim registracionim brojem CHE-431.663.693 u komercijalnom registru Kanton Zug. Savezni PDV broj u odgovornom finansijskom registru je CHE-431.663.693 MWST. Odbor direktora Dateblaster AG je . Ako imate bilo kakvih pitanja o plaćanju, otkazivanju ili premium članstvu, pogledajte naš odeljak za podršku ovde: Support